DIUM Cursusadministratie

Met DIUM Cursusadministratie reik ik handvatten aan om je cursusadministratie efficiënter uit te voeren. Met het gebruik van handige tools, tips en trucs ontstaat overzicht en structuur. Het zorgt voor meer tijd om nieuwe ideeën uit te werken of nieuwe klanten aan te nemen. Meer doen in minder tijd met meer plezier.


REALISATIE

Je bent onlangs je eigen trainings- of coachbureau gestart en/of je hebt behoefte om je cursusadministratie professioneel op te bouwen. DIUM Cursusadministratie begeleidt je bij de realisatie van jouw cursusadministratie. We beginnen bij het begin. Bij het inrichten van je mailbox, het opzetten van een mappenstructuur en gaan zo door tot het inplannen van de acties die je moet doen als voorbereiding op je training.

 

OPTIMALISATIE

Waar loop jij bij je trainings- of coachbureau tegen aan? Waar erger jij je aan? En wat zou er gebeuren als deze frustratie er niet meer is? DIUM Cursusadministratie kan je helpen deze frustratie weg te nemen door je administratie te optimaliseren. Samen onderzoeken we het probleem en zoeken een passende oplossing. Met behulp van een drietal onlinegesprekken zorgen we dat je bekend raakt met de nieuwe werkwijze en je de meerwaarde hiervan ontdekt.

 

UITVOERING

Is cursusadministratie gewoon echt niet jouw ding en wil je het liefst de hele dag trainingen en coachings geven? DIUM Cursusadministratie kan een groot aantal uitvoerende taken voor je uit handen nemen. Denk hierbij aan agendabeheer, debiteurenbeheer en het opstellen van templates. Ook bieden we complete oplossingen, zoals de instapklare cursusondersteuning en de cursusadministratie. Bekijk het dienstenoverzicht voor meer informatie.

 

Op alle onze diensten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *