Ursula Min

Ursula Min

Ursula Min; vrouw, dochter, partner, moeder, ondernemer, secretaresse, PA en nog veel meer dan dat!

Sinds mijn 19de werk ik met veel plezier als secretaresse in de trainingswereld. Mijn passie voor het secretaressevak is al vroeg ontstaan, namelijk bij de voorbereidingen van de eindmusical op de basisschool, waar ik de rol van zuster Fee vertolkte en verantwoordelijk was voor de agenda, telefoon en ontvangst van patiënten. Toen op mijn 16de de kans zich voordeed vervroegd én versneld te beginnen aan mijn opleiding directiesecretaresse/managementassistente op het MBO, heb ik de kans direct gegrepen. Twee jaar later, met drie stages achter de rug van in totaal een duur van 10 maanden, stond ik buiten met mijn diploma op zak.

Mijn eerste baan (en meteen ook laatste in loondienst) in de functie van secretaresse was bij NTI NLP. Een trainingsinstituut voor effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling. En een ontwikkeling heb ik zeker doorgemaakt! Niet alleen persoonlijk maar ook in mijn werk. Naast dat ik teamlid was op de afdeling Klantsupport, werd mijn hulp regelmatig gevraagd bij de financiële administratie  (ik had ondertussen mijn papieren gehaald voor Financial Assistant), marketing & PR en was ik betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse NTI NLP-dag en andere grote evenementen.

In mijn tijd bij NTI NLP ontstond mijn wens om op een laagdrempelige maar effectieve manier meer ondernemers te ondersteunen. Dit resulteerde in juli 2011 in mijn eerste secretariaatsbureau: Ursula Min, secretariële ondersteuning. Vier jaar later was het tijd voor een vervolgstap: DIUM Office Support.

Het allerliefst werk ik voor trainers en coaches die overdag druk zijn met trainingen en coachings en ‘s avonds niet nog allerlei zaken willen regelen voor aankomende trainingen. Hoewel ik zelf plaats- en tijdonafhankelijk werk, werk ik graag voor opdrachtgevers die wél fysiek met hun klanten afspreken en klassikale trainingen verzorgen.