Met trots presenteer ik: DIUM Cursusadministratie

Nog iets meer als een maand en het is alweer 2020. En in 2020 gaan er bij DIUM Office Support een aantal leuke dingen veranderen waar ik je graag meer over vertel.

 

Sinds kort heeft DIUM Office Support een tweede handelsnaam, namelijk DIUM Cursusadministratie. Onder DIUM Cursusadministratie ga ik vanaf januari mijn meest favoriete klanten bedienen; trainers en coaches.

Deze handelsnaam heeft al een eigen bankrekeningnummer, krijgt een eigen logo en een eigen website. Kortom, een heel eigen identiteit. Inmiddels heb ik daar al een paar stappen in genomen en nog lang niet alles is klaar.

 

Waar staat DIUM eigenlijk voor?

DIUM staat voor: Dit Is Ursula Min.
Origineel? Welnee, ik heb dit concept (met toestemming) van iemand anders ‘gepikt’.

 

Wat ga je doen met DIUM Cursusadministratie?

Met inmiddels 14 jaar ervaring als (virtueel) assistent in de trainingswereld kan ik zoveel meer dan alleen ontzorgen! Hoe gaaf is het als ik mijn kennis óók gebruik om trainers en coaches te begeleiden bij het realiseren en optimaliseren van hun cursusadministratie? Als ik ze help bij het inzetten van handige online tools waardoor het inplannen van afspraken zoveel gemakkelijker gaat? Of om ze uit te leggen hoe ze meer structuur en overzicht kunnen krijgen in hun mailbox, Dropbox en dagelijkse werkzaamheden?

Daarnaast blijf ik natuurlijk doen waar ik expert in ben: ontzorgen, regelen, de ballen in de lucht houden en overzicht bewaren.

Wil je meer weten over de diensten van DIUM Cursusadministratie, kijk dan hier.

 

Wat betekent dit voor mij als opdrachtgever?

Trainers en coaches voor wie ik uitvoerende werkzaamheden uitvoer, zullen worden ondergebracht bij DIUM Cursusadministratie. Inhoudelijk verandert er niet veel, behalve dan een ander logo op mijn briefpapier. Voor wie dat van toepassing is, ontvangt binnenkort meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *