Op een schaal van 0 tot 10, hoe tevreden ben jij over jouw agenda het afgelopen jaar?

Had je voor je gevoel voldoende tijd en rust?

Waren er genoeg momenten om ongestoord te kunnen werken aan je to do’s?
Had je ook voldoende tijd voor jezelf, perioden waarin je ongestoord kon doorwerken?
Of is jouw agenda uiteindelijk voller gelopen dat je eigenlijk wilde?
En liep je soms achter de feiten aan?

 

Ik kan je geruststellen, je bent niet de enige. Heel veel ondernemers hebben de neiging zich aan te passen aan een ander, ook als het soms helemaal niet uitkomt. Plannen ze tóch die ene afspraak in terwijl ze eigenlijk hun administratie moeten doen. Of bezig moeten zijn met het project dat volgende week klaar moet zijn. Of de voorbereiding moeten treffen voor een trainingsdag. Of…. Vul zelf maar in. 

 

Door toe te geven aan een andere activiteit, moeten ze hun tijd elders vandaan halen. En aangezien ze de hele dag al druk zijn en de agenda gevuld is, blijft er nog maar één moment over: ’s avonds.

 

Zeg eens eerlijk, hoeveel afspraken heb jij nu al in je agenda staan voor 2022?
Hoeveel tijd hebben anderen al van jou ‘geclaimd’ nog voordat jij überhaupt naar je agenda hebt gekeken? 

 

Als jij het komend jaar anders wilt doen dan dit jaar, als jij komend jaar meer rust wilt in je agenda en je kostbare tijd beter wilt managen, dan moet je NU actie ondernemen.

Ik heb een vijftal tips voor je op een rijtje gezet, die je helpen om in 2022 meer grip te krijgen op je agenda. Vijf tips die voorkomen dat je achter de feiten aan gaat lopen en die zorgen voor meer rust in je toch al hectische bestaan.

 

Download de vijf tips hier en onderneem vandaag nog actie!