Tips om je mailbox op te ruimen en minder mails te ontvangen zijn er meer dan genoeg. Vul een zoekterm in op Google en de checklists, tips en trucs vliegen je om de oren. 

Maar wanneer ga je die tips écht eens toepassen? Wanneer neem je voor jezelf de beslissing om het vanaf NU anders te gaan doen? En hoe weet je welke tips wel en welke niet voor jou werken?

Want tips zijn leuk maar je moet er nog wel iets mee doen. Een tip lezen geeft nog geen resultaat en levert je ook niet direct iets op.

 

Welke goede voornemens heb jij voor 2022?

 

Wil je minder concessies doen in je privé tijd en meer tijd met je gezin door kunnen brengen? Wil je af van de betalingsherinneringen, chaos en het mislopen van nieuwe klanten door je te late reactie? Wil je aan het eind van de dag weer met een tevreden, opgewekt en voldaan gevoel naar huis gaan?

Structuur aanbrengen en overzicht creëren is essentieel. Maar hoe goed alle tips ook zijn die je online kunt vinden, je moet er wel nog iets mee doen. Je manier van werken aanpassen.

Zeg vaarwel tegen het opgejaagde en onrustige gevoel en vraag vandaag nog een SMILE-sessie aan. Zo krijg jij in 2022 je balans rust weer terug en ben jij weer in control.