Selecteer een pagina

Deze woorden zei Angelique Piternella tegen me in mijn 1 op 1 coaching met haar. Ik heb er nooit bij stilgestaan maar het klopt wel.

Ik ben getrouwd met een visionair. Hij heeft constant nieuwe ideeën, nieuwe plannen en doelen. Hij bedenkt vaak op maandag al wat we in het weekend kunnen doen, heeft een heel helder beeld van hoe de vakantie eruit moet zien. Hij was ook degene die de wens uitsprak om in Spanje te gaan wonen.

Ik hoor zijn plannen en ideeën aan. Niet alles van wat hij bedenkt steun ik. Soms lijkt mij iets ronduit onmogelijk of onhandig. En dat geef ik dan terug. Soms gaat een idee de ijskast in. Soms passen we het samen aan. 

Als het idee eenmaal vorm heeft gekregen, pak ik de acties op die nodig zijn om het idee werkelijkheid te maken. 

Samen vormen we een topteam. Hij bedenkt en ik voer uit. Meestal gaat dit heel soepel en vloeiend. Soms botsen we. Maar ik weet: zonder hem zou ik niet zijn waar ik nu ben. En hij zou niet zijn waar hij nu is zonder mij.

Een klassieke visionair/integrator relatie. Zonder dat ik me er bewust van was 🤣

 

Aantal jaren ervaring als integrator: 8 ✅