Selecteer een pagina

Vorige week schreef ik dat ik niet fulltime werk. Nee, ik zit inderdaad niet fulltime achter mijn computerscherm. Gelukkig niet. Dit beperk ik tot ongeveer 4 tot 6 uur per dag.

Ben ik dan verder helemaal niet bezig met werk? Hell no. De beste ideeën en oplossingen poppen op als ik een kop koffie neem in de zon of wanneer ik alledaagse klusjes doe. Ze ontstaan namelijk echt niet als ik in een meeting zit of bezig ben met het aansturen van teams. Dan heb ik mijn hersens en aandacht daarbij nodig.

Daarom plan ik ‘s middags geen afspraken in. Want het schoonmaken van de badkamer, het wegwerken van mijn strijkgoed, het koken van het avondeten of het dweilen van de woonkamer zijn voor mij ideale momenten om jouw plannen strategisch uit te werken. Dan is er ruimte in mijn hoofd om de creativiteit zijn gang te laten gaan en ga ik als een tierelier.

Handig he, dat ik naast jouw integrator ook huishoudster ben 😄