Selecteer een pagina

Heb jij een goedlopend bedrijf, een team tussen de 4 en 20 personen dat de uitvoerende werkzaamheden voor hun rekening neemt, een mooie jaaromzet én ambitieuze toekomstplannen?

Heb je behoefte aan iemand die strategisch met je meedenkt in het realiseren van die toekomstplannen, die de voortgang door middel van data analyseert, het team aanstuurt, je business achter de schermen structureert en operationele taken écht van jouw bordje haalt?

Zoek je iemand waarmee je op hoog niveau kunt sparren waardoor je het gevoel hebt er niet meer alleen voor te staan? Wil jij niet langer nóg meer en harder werken en je alleen nog maar bezig houden met waar jij goed in bent én waar je veel plezier aan beleeft?

Dan ben ik op zoek naar jou!

Want als dit is waar jij naar verlangd, dan ben je waarschijnlijk toe aan een integrator.

Ik heb voor volgende week extra ruimte gemaakt in mijn agenda om je te ontmoeten. Het wordt sowieso een waardevol gesprek voor je met mooie inzichten!