Selecteer een pagina

Het vinden van een integrator kan voelen als zoeken naar een speld in een hooiberg. Het is lang niet zo gemakkelijk als het vinden van bijvoorbeeld een VA (Virtual Assistent) of Online Business Manager. Maar het is niet onmogelijk 😉

Je moet blindelings kunnen vertrouwen op je integrator. Je integrator fungeert als je rechterhand en kent alle ins en outs van je business. De samenwerking met je integrator gaat veel verder en dieper dan de samenwerking met andere teamleden.

Het aantal integrators in Nederland en België is zeer beperkt. We zijn maar met een klein clubje. En een integrator heeft doorgaans maar ruimte voor zo’n 3 á 4 klanten. De vraag naar integrators is dan ook veel groter dan het aanbod. 

Maar goed nieuws, ik heb nog beschikbaarheid voor een nieuwe samenwerking én heb voor volgende week extra ruimte gemaakt in mijn agenda om kennis met je te maken. Wat de uitkomst ook is van ons gesprek, het wordt sowieso waardevol voor je met mooie inzichten.