Selecteer een pagina

Een visionair is klaar voor een integrator wanneer hun ideeën en visie duidelijk genoeg zijn om te worden vertaald naar praktische implementatie. Dit betekent dat de visionair een helder begrip moet hebben van wat ze willen bereiken, zodat de integrator de visie effectief kan omzetten in concrete stappen en acties. Het succes van deze overgang hangt af van open communicatie en een goede samenwerking tussen de visionair en de integrator.

Daarnaast moet een visionair een financieel gezond bedrijf hebben en klaar zijn om te investeren in een samenwerking met een integrator. Als richtlijn wordt vaak een omzet van minimaal 500.000 euro gebruikt. Omdat een integrator zich in de basis richt op structuur, processen, systemen en het aansturen van mensen, moet de MKB-ondernemer al een team hebben.

Voel je vrij om een persoonlijk gesprek in te plannen, dan onderzoeken we of ik de integrator ben die jij zoekt!

✔️ je hebt grootse plannen voor je bedrijf en een duidelijke langetermijnvisie

✔️ je wilt alleen strategisch bezig zijn met je bedrijf

✔️ je wilt de invulling van de ‘hoe’ overlaten aan iemand anders

✔️ je kunt loslaten en delegeren

✔️ je hebt een team dat zich bezighoudt met de uitvoerende taken

✔️ je focus ligt op de toekomst van je bedrijf

✔️ je hebt een financieel gezond bedrijf

✔️ je wilt met een gelijkgestemde sparren op strategisch niveau

✔️ je wilt grip houden op je bedrijf zonder obsessief overal in te duiken

✔️ je wilt groeien