Selecteer een pagina

Als gecertficeerd integrator ben ik opgeleid in het gebruiken en inzetten van verschillende tools en processen van EOS om de dagelijkse activiteiten te stroomlijnen en het bedrijf effectief te laten functioneren.

Ik gebruik onder andere de Vision/Traction® Organizer om op slechts 2 A4tjes inzichtelijk te maken wat de missie en doelstellingen zijn van het bedrijf. Dit compacte overzicht helpt om de voortgang te volgen en verantwoording af te leggen voor het behalen van de doelen.

Ik help bij het identificeren en prioriteren van cruciale doelen, bekend als “Rocks”. Deze doelen zijn belangrijke projecten die moeten worden aangepakt om de langetermijnvisie te verwezenlijken.

Ook beheer ik de Issues List. Een lijst met problemen en uitdagingen die wekelijks tijdens de vergadering wordt besproken. Problemen in het bedrijf worden zo consequent aangepakt, opgelost en er wordt voorkomen dat ze zich herhalen.

De Scorecard is een instrument dat belangrijke prestatie-indicatoren (KPI’s) volgt om de gezondheid van het bedrijf te meten. Als integrator analyseer ik deze wekelijks.

Als integrator ben ik verantwoordelijk voor het leiden van de Level 10 Meeting™. Een wekelijkse meeting waarin het leiderschapsteam prioriteiten bespreekt, problemen aanpakt en zorgt voor verantwoording.

De Accountability Chart, een overzicht waarin de verantwoordelijkheden en rollen van elk teamlid duidelijk worden gedefinieerd, wordt door mij gecreëerd en onderhouden.

Door deze tools effectief in te zetten, help ik om de visie van het bedrijf te realiseren, een gestroomlijnde bedrijfsvoering te bevorderen en een cultuur van verantwoordelijkheid en samenwerking te optimaliseren.