Selecteer een pagina

Mijn favorieten

Boeken, films, tools en programma's die ook voor jou interessant kunnen zijn.

Six Star Service - Sydney Brouwer

Een geweldig boek met super handige tips en trucs om jouw klantenservice naar een volgend level te brengen en waardoor jij nóg meer plezier zult hebben in het contact met je klanten.

Als de koning je klant zou zijn - Sydney Brouwer

Dit boek heb ik in een halve dag uitgelezen  omdat het heel makkelijk leest. De energie spat ervan af en zet je wederom aan het denken over hoe je jouw klantenservice kunt optimaliseeren naar koninklijk niveau.

Een zaak van zacht werken - Ellen de Lange-Ros

Een aanrader voor iedereen die regelmatig van alles door elkaar een beetje doet. Stop met multitasken en leer jezelf zacht werken met dit inspirerende boek.

The Big Five For Life - John P. Streckely

Een must-read voor iedereen die bewuster wil leven. Het boek is inspirerend en zet je aan tot nadenken. Het is inmiddels jaren geleden dat ik het boek heb gelezen en nog denk ik vaak aan de waardevolle lessen die in dit boek voorbij komen.

The Secret

Zelf heb ik de film gekeken en (nog) niet het boek. Ik ben gefascineerd door The Law of Attraction en zijn kracht. Het klinkt zo logisch en makkelijk. Al is het focussen op wat je wel wilt soms best een uitdaging. The Secret helpt mij dit wel te doen.

MoneyBird

Dit is mijn favoriete boekhoudprogramma. Het is gebruiksvriendelijk, eenvoudig en overzichtelijk.

Facturen en offertes kun je met een paar simpele klikken verzenden. Er zijn zoveel mogelijkheden! MoneyBird kan volledig naar wens worden ingericht.