Selecteer een pagina

Focussessies

Gedurende een jaar 4x vrij in te plannen op momenten dat jij daar behoefte aan hebt.
Yes, dit is wat ik wil

Je bent een online ondernemer, met of zonder team, met behoefte aan een duidelijke richting.

Je wil helderheid in waar je naar toe gaat en duidelijke actiepunten hebben voor de komende periode. Je wilt meer AAN je bedrijf werken in plaats van IN je bedrijf en hebt behoefte aan een partner die je helpt in helicopterview te kijken.

Soms is het fijn om met iemand inhoudelijk te kunnen sparren over je business. Iemand die met je meedenkt in het bepalen van de juiste strategie, de beste oplossing of je doelen en taken voor de komende periode. In deze focus sessies krijg je mijn hoofd. Ik denk met je mee en begeleid je zodat je verder kunt met een helder plan voor ogen. Een ideaal moment om bijvoorbeeld je doelen en acties voor het komende kwartaal of jaar te bepalen.

Gepassioneerde online ondernemers helpen met het creëren van structuur en overzicht. De visie van de ondernemer vertalen naar concrete taken en doelen. Met een helicopterview kijken naar de organisatie en zien waar kansen liggen en welke doelen prioriteit hebben. Dat is mijn toegevoegde waarde als integrator.

De zes belangrijkste pijlers in mijn werk zijn de visie van het bedrijf, het team, data, processen, issues en voortgang.

Als jouw partner aan de zijlijn denk ik mee welke ideeën bijdragen aan het toekomstdoel en passen bij de visie en kernwaarden. We stellen de doelen voor het komende jaar vast, we kijken naar de cijfers die aangeven of je op koers bent en lossen issues op zodat je weer vol vertrouwen en energie verder kunt.  

Doordat ik je help om structuur en overzicht te krijgen en samen met jou problemen op te lossen,  kan het bedrijf sneller groeien, is er meer rust, ruimte, meer winst en plezier.

Ik ben gecertificeerd integrator met kennis van EOS (entrepenaurial operation system), Systemisch Werk, Oplossingsgericht Werk en NLP. Daarnaast ontwikkel ik me continu. Door te lezen over online marketing, het volgen van uiteenlopende online trainingen en te ontdekken hoe ik mijn kennis van en over gestructureerd en overzichtelijk werken nóg meer kan toepassen. In mijn eigen leven en werk, als ook in het werk en leven van de ondernemers waar ik mee samenwerk.

Ik ben op mijn 18de begonnen met een uitvoerende baan in loondienst. Na een aantal jaar maakte ik de overstap naar ZZP’er en vervulde ik meerdere uitvoerende functies, tot het moment dat ik voelde dat ik veel meer in mijn mars had. Ik groeide door naar managementfuncties om uiteindelijk een belangrijke partner te worden van online ondernemers met groeiambities.

Ursula_Min_DIUMOfficeSupport
Ursula_Min_DIUMOfficeSupport

Dit krijg je:

  • 4 online 1 op 1 meetings van 90 minuten
  • Volledige focus op waar jij op dit moment tegenaan loopt
  • Mijn input, tips en suggesties om weer vooruit te kunnen
  • Helder plan voor de komende periode
  • De vrijheid om gedurende een jaar de afspraken in te plannen wanneer jij daar behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld maandelijks of ieder kwartaal.

Dit is je investering:

€ 599,- excl. BTW bij betaling in 1 termijn
€ 159,- excl. BTW in 4 achtereenvolgende maandelijkse termijnen

Extra’s:

  1. De combinatie van starten met een strategiesessie en daarna maandelijks of ieder kwartaal een focussessie is een perfecte stok achter de deur om jouw doelen dit jaar écht te gaan halen.
  2. Een scorecard helpt om je voortgang te monitoren. Om inzichtelijk te krijgen of je goed op weg bent om je doelen te behalen en om te zien welke resultaten je al hebt behaald.Indien gewenst kan ik na onze strategiesessie een scorecard op maat maken voor je. Deze vul je vervolgens wekelijks in op een vaste dag. De informatie kan je handvatten geven om aanpassingen te doen, acties te ondernemen en bij te sturen. Een scorecard dient als input voor de focussessies.De investering voor een scorecard op maat is € 99,- excl. BTW.
  3. Organigram op maat met de noodzakelijke en gewenste functies en verantwoordelijkheden binnen jouw bedrijf t.w.v. € 149,-
  4. Upgrade mogelijk naar Strategisch Sparringspartner of Integrator