Selecteer een pagina

“If you want to go fast, go alone.
If you want to go far, go together”

Plan een gratis en vrijblijvend KIES-gesprek in

Ben jij een online ondernemer met ambitieuze plannen en 1001 ideeën?
Grote kans dat je een ‘visionair’ bent.

Je hebt de afgelopen jaren een flinke groei meegemaakt maar die groei lijkt nu te stagneren. Je weet wel hoe dat komt, je kunt namelijk niet volledig AAN je bedrijf werken. Je hebt geen totaaloverzicht meer.

Je raakt bedolven onder de dagelijkse beslommeringen. Steeds zijn er afleidingen, komt het team met vragen en ben je bezig met brandjes blussen. De enorm stroom aan mails die dagelijks in je inbox terechtkomen zijn niet meer bij te houden.

Je bent met een team gaan werken om juist minder te hoeven doen. Om meer tijd en rust te hebben voor het creëren en optimaliseren van de producten en diensten. Om met volledige focus nieuwe producten te ontwikkelen en om meer tijd met je gezin door te kunnen brengen. Maar hier kom je nog steeds niet aan toe. Je bent drukker dan ooit. Je doet concessie op de tijd met zijn gezin, iets wat je veel pijn doet. En dat frustreert enorm.

Voor je gevoel is het bedrijf 100% afhankelijk van jou. Als jij er niet bent, komt alles stil te liggen. Je werkt keihard om de omzet goed te houden maar met de dag wordt je vermoeider.

Ben je klaar met het day-to-day management, wil je gebruik maken van jouw unieke gave, dingen doen waar jij energie van krijgt en tijd hebben om te werken aan je bedrijf in plaats van in? Het kan. De oplossing is een integrator.

Visionair & Integrator:

One sees the future
The other makes it happen

– Gino Wickman – 

Ik ben gecertificeerd integrator met kennis van EOS (entrepeneurial operating system), Systemisch Werk, Oplossingsgericht Werk en NLP. Daarnaast ontwikkel ik me continu. Door te lezen over ondernemen, teamcoaching en online marketing. Maar ook door het volgen van uiteenlopende online trainingen en te ontdekken hoe ik mijn kennis van en over gestructureerd en overzichtelijk werken nóg meer kan toepassen. In mijn eigen leven en werk, als ook in het werk en leven van de ondernemers waar ik mee samenwerk.

De zes belangrijkste pijlers in mijn werk zijn de visie van het bedrijf, het team, data, processen, issues en voortgang.

Doordat ik in staat ben de vele ideeën die jij hebt om te zetten naar concrete acties en plannen, kan het bedrijf sneller groeien, is er meer rust, ruimte, meer winst en plezier.

Ursula_Min_DIUMOfficeSupport

Waar wil jij staan met je bedrijf over 10 jaar? Wat wil je tegen die tijd bereikt hebben? Om daar te komen zul je nu stappen moeten zetten, acties moeten doen.

Maar als je bordje vol ligt met allerlei operationele taken is het lastig om in het hier en nu de juiste stappen te zetten voor de toekomst. Om al die ideeën die je hebt uit te werken, uit te zetten en te laten uitvoeren door je team. Daar heb je helemaal geen tijd voor. En ook zeker geen zin in.

Een integrator als strategische rechterhand en sparringspartner is dan de oplossing. Wil je weten of dit ook voor jou mogelijk is?

Dit en nog veel meer ontdek je in een waardevol, gratis en vrijblijvend KIES-gesprek.

Waarom het een KIES-gesprek heet? KIES staat voor mijn (kern)waarden: Klantgericht, Integer, Eerlijk en Sociaal. Voor mij is het belangrijk om te werken met ondernemers die overeenkomstige (kern)waarden hebben.

Een visionair en integrator moeten blindelings op elkaar kunnen vertrouwen. De integrator fungeert als strategisch rechterhand en sparringspartner van de visionair en kent alle ins en outs van de business. Deze samenwerking gaat veel verder en dieper dan de samenwerking met andere teamleden.

Het aantal integrators in Nederland en België is zeer beperkt. We zijn maar met een klein clubje. En een integrator heeft doorgaans maar ruimte voor zo’n 2 á 3 klanten. De vraag naar integrators is dan ook veel groter dan het aanbod.

Krijg weer plezier in je werk;

In helikopterview werken AAN je bedrijf;

Krijg meer tijd voor je creativiteit;

Waardevolle strategische meetings;

Breng meer tijd door met je familie;

Werk in de juiste flow;

Groei zonder harder te werken;

Geen dagelijkse beslommeringen meer.