Selecteer een pagina

“If you want to go fast, go alone.
If you want to go far, go together”

Plan een gratis en vrijblijvend KIES-gesprek in

Als jij glashelder hebt waar je naar toe wilt met jouw online MKB-bedrijf, grote problemen makkelijk kunt tackelen en op tijd bijstuurt om de vaart erin te houden, dan gaat je organisatie in volle vaart. Soepel over het water als een volleert roeiteam. In volledige balans. Ieder teamlid zich bewust van zijn of haar bijdrage in het geheel. En ook van de consequenties als één iemand een steekje laat vallen of het tempo niet kan volgen. Dan kun je zomaar tot stilstand komen of nog erger: een nat pak halen.

Om dat te voorkomen heeft je team duidelijke instructies nodig. Het moet bewust zijn van waar je naar toe wilt, waarom en wat je van hen verwacht.

Als visionair is het niet altijd makkelijk om jouw grotere visie over te brengen op je team. Terwijl jij communiceert over de doelen voor over vijf jaar, kan het team de vertaalslag niet maken naar wat je nu en komend kwartaal van ze verwacht. Wat zij nu hebben te doen.

Dit verschil in communicatielevel kan heel frusterend zijn. Verwarring veroorzaken bij het team en irritatie opwekken bij jou. Waardoor de boot langzaam tot stilstand dreigt te komen. De inkomsten lopen terug en de groei stagneert. 

Als gecertificeerd integrator kan ik je helpen de brug te maken tussen jou en je team. Ik zorg dat de vaart erin blijft, dat de balans wordt behouden. Zo ervaart het hele team een magisch ritme wat absoluut zal doorvloeien naar je klanten.
 
Wil je weten hoe ik dat doe? Laten we in gesprek gaan.

Visionair & Integrator:

One sees the future
The other makes it happen

– Gino Wickman – 

Ik ben gecertificeerd integrator met kennis van EOS (entrepreneurial operating system), Systemisch Werk, Oplossingsgericht Werk en NLP. 

De zes belangrijkste pijlers in mijn werk zijn de visie van het bedrijf, het team, data, processen, issues en voortgang.

Doordat ik in staat ben de vele ideeën die jij hebt voor jouw online bedrijf om te zetten naar concrete acties en plannen, kan het bedrijf sneller groeien, is er meer rust, ruimte, meer winst en plezier.

Waarom het een KIES-gesprek heet? KIES staat voor mijn (kern)waarden: Klantgericht, Integer, Eerlijk en Sociaal. Voor mij is het belangrijk om te werken met visionairs die overeenkomstige (kern)waarden hebben.

Een visionair en integrator moeten blindelings op elkaar kunnen vertrouwen. De integrator fungeert als strategisch rechterhand en sparringspartner van de visionair en kent alle ins en outs van de business. Deze samenwerking gaat veel verder en dieper dan de samenwerking met andere teamleden.

Ursula_Min_DIUMOfficeSupport

Krijg weer plezier in je werk;

In helikopterview werken AAN je bedrijf;

Krijg meer tijd voor je creativiteit;

Waardevolle strategische meetings;

Breng meer tijd door met je familie;

Werk in de juiste flow;

Groei zonder harder te werken;

Geen dagelijkse beslommeringen meer.