Selecteer een pagina

Integrator Lite

Vanaf de zijlijn help ik je om in helikopterview te werken aan je bedrijf

Je bent een online ondernemer met groeiambities.

Je hebt grootste plannen, dromen en heel veel ideeën. Maar doordat je continu wordt opgeslokt door de dagelijkse beslommeringen kom je er niet aan toe. Waardoor je bedrijf nog niet zo ver is als jij zou willen.

Je wilt meer AAN je bedrijf werken in plaats van IN je bedrijf en hebt behoefte aan een partner die je helpt in helicopterview te kijken.

Gepassioneerde online ondernemers helpen met het creëren van structuur en overzicht. Alle ballen in de lucht houden en projecten managen. De visie van de ondernemer vertalen naar concrete taken en doelen. Met een helicopterview kijken naar de organisatie en zien waar kansen liggen en welke doelen prioriteit hebben. Dat is mijn toegevoegde waarde als integrator.

De zes belangrijkste pijlers in mijn werk zijn de visie van het bedrijf, het team, data, processen, issues en voortgang.

Als jouw rechterhand aan de zijlijn denk ik mee welke ideeën bijdragen aan het toekomstdoel en passen bij de visie en kernwaarden. We stellen de doelen voor het komende jaar vast en welke projecten er per kwartaal opgepakt gaan worden om de doelen te behalen. We houden maandelijks focus op de cijfers die aangeven of je op koers bent. 

Doordat ik je help om je vele ideeën om te zetten naar concrete acties en plannen, kan het bedrijf sneller groeien, is er meer rust, ruimte, meer winst en plezier.

Ik ben gecertificeerd integrator met kennis van EOS (entrepenaurial operation system), Systemisch Werk, Oplossingsgericht Werk en NLP. Daarnaast ontwikkel ik me continu. Door te lezen over online marketing, het volgen van uiteenlopende online trainingen en te ontdekken hoe ik mijn kennis van en over gestructureerd en overzichtelijk werken nóg meer kan toepassen. In mijn eigen leven en werk, als ook in het werk en leven van de ondernemers waar ik mee samenwerk.

Ik ben op mijn 18de begonnen met een uitvoerende baan in loondienst. Na een aantal jaar maakte ik de overstap naar ZZP’er en vervulde ik meerdere uitvoerende functies, tot het moment dat ik voelde dat ik veel meer in mijn mars had. Ik groeide door naar managementfuncties om uiteindelijk een belangrijke partner te worden van online ondernemers met groeiambities.

Ursula_Min_DIUMOfficeSupport
Ursula_Min_DIUMOfficeSupport

Wat krijg je?

Ik denk maandelijks strategisch mee met je. Waar sta je voor, wat zijn de kernwaarden van je bedrijf? Waar wil je uiteindelijk naar toe, hoe ziet de toekomst van het bedrijf eruit? En dragen de acties die je in het hier en nu doet, bij aan het toekomstbeeld en passen ze bij je visie en waarden?

Maandelijks hebben we overleg. We lossen issues op, nemen de balans op en werken nieuwe plannen uit, zodat de trein blijft rijden. Zodat je de gestelde doelen gaat behalen en de toekomstvisie gaat realiseren.

Je staat er met een integrator aan de zijlijn nooit meer alleen voor. We brengen focus aan zodat jij doelgericht aan het werk kunt.  

Dit krijg je:

  • Online startsessie van 3 uur t.w.v. € 399,-
  • Maandelijks een ‘Level 10’ meeting van 90 minuten met het leiderschapsteam*
  • 3x per jaar een online kwartaalsessie van 2 uur waarin we de plannen en doelen voor het komende kwartaal bepalen
  • 1x per jaar een online jaarmeeting van 2 uur waarin we de plannen en doelen voor het komende jaar bepalen
  • Een scorecard op maat waarmee je de juiste dingen kunt meten om op koers te blijven richting je doelen t.w.v. € 99,-
  • Organigram op maat met de gewenste functies en verantwoordelijkheden t.w.v. € 149,-
  • 4 dagen per week de mogelijkheid om onbeperkt vragen te stellen via WhatsApp*

*10 maanden per jaar

Extra

Upgrade mogelijk naar integrator.