Selecteer een pagina

Integrator

Samen in helikopterview werken AAN je bedrijf.
Ontdek via een gesprek of wij een match zijn

Terwijl jij je richt op het bedenken van ideeën en de grote lijnen van je visie, kan ik als jouw integrator de praktische stappen identificeren en uitvoeren die nodig zijn om jouw visie tot leven te brengen. Ik help bij het beoordelen van de haalbaarheid van de visie en doe suggesties om deze aan te passen aan de realiteit. Dit zorgt ervoor dat de visie niet alleen inspirerend is, maar ook uitvoerbaar en succesvol kan zijn.

Een integrator aan boord halen van je online bedrijf zorgt er eindelijk voor dat er écht taken van jouw bordje verdwijnen. Hierdoor kan je de gewonnen tijd anders kan indelen. Zoals je meer richten op groeistrategieën, het identificeren van nieuwe kansen of het bedenken van een oplossing voor dat ene complexe probleem. Maar er ontstaat ook meer tijd voor vakanties, je gezin en sport.

Ik bezit een bak aan organisatorische vaardigheden en ben goed in het structureren en beheren van taken. Ik plan de benodigde middelen, wijs verantwoordelijkheden toe en overzie de operationele uitvoering. Dit zorgt voor efficiëntie en zorgt ervoor dat projecten op tijd en binnen het budget worden voltooid.

Als gecertificeerd integrator fungeer ik ook als brug tussen verschillende teams en afdelingen, waardoor de communicatie en samenwerking worden verbeterd. Door het creëren van een duidelijke organisatiestructuur en het definiëren van verantwoordelijkheden, ontstaat meer verantwoordelijkheid binnen het team.

Als integrator run ik binnen jouw online bedrijf het managementbesturingsysteem EOS. Het Entrepreneurial Operating System (EOS) is ontwikkeld door Gino Wickman en bedoeld om ondernemingen te helpen groeien en hun doelen te bereiken door middel van een gestructureerd raamwerk.

EOS omvat tools en processen die we gebruiken om strategieën te ontwikkelen, communicatie te verbeteren, problemen op te lossen en de algehele werking van het bedrijf te optimaliseren.

 EOS richt zich op zes kerncomponenten: visie, mensen, data, issues, proces en tractie, en heeft als doel organisaties te helpen hun prestaties te verbeteren en hun visie te realiseren.

Ursula_Min_DIUMOfficeSupport