Integrator

Samen in helikopterview werken AAN je bedrijf.

Je hebt de afgelopen jaren een flinke groei meegemaakt maar die groei lijkt nu te stagneren. Je weet wel hoe dat komt, je kunt namelijk niet volledig AAN je bedrijf werken. Je hebt geen totaaloverzicht meer.

Je raakt bedolven onder de dagelijkse beslommeringen. Steeds zijn er afleidingen, komt het team met vragen en ben je bezig met brandjes blussen. De enorm stroom aan mails die dagelijks in je inbox terechtkomen zijn niet meer bij te houden.

Je bent met een team gaan werken om juist minder te hoeven doen. Om meer tijd en rust te hebben voor het creëren en optimaliseren van de producten en diensten. Om met volledige focus nieuwe producten te ontwikkelen en om meer tijd met je gezin door te kunnen brengen. Maar hier komt je nog steeds niet aan toe. Je bent drukker dan ooit. Je doet concessie op de tijd met zijn gezin, iets wat je veel pijn doet. En dat frustreert enorm.

Voor je gevoel is het bedrijf 100% afhankelijk van jou. Als jij er niet bent, komt alles stil te liggen. Je werkt keihard om de omzet goed te houden maar met de dag wordt je vermoeider.

Gepassioneerde online ondernemers helpen met het creëren van structuur en overzicht. Alle ballen in de lucht houden en projecten managen. De visie van de ondernemer vertalen naar concrete taken en doelen. Met een helicopterview kijken naar de organisatie en zien waar kansen liggen en welke doelen prioriteit hebben. Dat is mijn toegevoegde waarde als integrator.

De zes belangrijkste pijlers in mijn werk zijn de visie van het bedrijf, het team, data, processen, issues en voortgang.

Als jouw rechterhand in het bedrijf kijk ik of al die ideeën bijdragen aan het toekomstdoel en passen bij de visie en kernwaarden. Samen met het managementteam stel ik de doelen voor het komende jaar vast en welke projecten we per kwartaal oppakken om onze doelen te behalen.
Ik houd focus op de cijfers die aangeven of we op koers zitten. Ik stuur het leiderschapsteam aan en zorg dat jij geen dagelijkse operationele zaken op het bordje geworpen krijgt.

Doordat ik in staat ben de vele ideeën die jij hebt om te zetten naar concrete acties en plannen, kan het bedrijf sneller groeien, is er meer rust, ruimte, meer winst en plezier.

Ik ben gecertificeerd integrator met kennis van EOS (entrepenaurial operation system), Systemisch Werk, Oplossingsgericht Werk en NLP. Daarnaast ontwikkel ik me continu. Door te lezen over online marketing, het volgen van uiteenlopende online trainingen en te ontdekken hoe ik mijn kennis van en over gestructureerd en overzichtelijk werken nóg meer kan toepassen. In mijn eigen leven en werk, als ook in het werk en leven van de ondernemers waar ik mee samenwerk.

Ik ben op mijn 18de begonnen met een uitvoerende baan in loondienst. Na een aantal jaar maakte ik de overstap naar ZZP’er en vervulde ik meerdere uitvoerende functies, tot het moment dat ik voelde dat ik veel meer in mijn mars had. Ik groeide door naar managementfuncties om uiteindelijk een belangrijke partner te worden van online ondernemers met groeiambities.

 

Ursula_Min_DIUMOfficeSupport
Ursula_Min_DIUMOfficeSupport

Wat krijg je?

Ik denk strategisch mee met je. Waar staan we voor, wat zijn onze kernwaarden? Waar willen we uiteindelijk naar toe, hoe ziet de toekomst van het bedrijf eruit? En dragen de acties die we in het hier en nu doen, bij aan het toekomstbeeld en passen ze bij onze visie en waarden?

Iedere week hebben we overleg met het leiderschapsteam om alle neuzen dezelfde kant op te houden. We lossen issues op, spreken elkaar aan op gedrag en werken nieuwe plannen uit, zodat de trein blijft rijden. Zodra we de gestelde doelen behalen en de toekomstvisie realiseren.

Jij als ondernemer en ik als integrator hebben ook tussendoor veel contact om er zeker van te zijn dat we als een gefundeerd team functioneren en dat ook uitstralen naar de rest van het bedrijf. 

Je staat er met een integrator aan je zijde nooit meer alleen voor. Je krijgt mijn hoofd én mijn handen. We brengen focus aan en gaan doelgericht aan het werk. Ik zorg dat taken van je bordje verdwijnen.

Dit krijg je:

 • Online startsessie van 3 uur t.w.v. € 399,-
 • Wekelijks een ‘Level 10’ meeting van 90 minuten met het leiderschapsteam*
 • 3x per jaar een online kwartaalsessie van 2 uur waarin we de plannen en doelen voor het komende kwartaal bepalen
 • 1x per jaar een online jaarmeeting van 2 uur waarin we de plannen en doelen voor het komende jaar bepalen
 • Een scorecard op maat waarmee we de juiste dingen meten om op koers te blijven richting onze doelen t.w.v. € 99,-
 • Wekelijkse analyse van de scorecard*
 • Organigram op maat met de gewenste functies en verantwoordelijkheden t.w.v. € 149,-
 • Een overzichtelijke projectmanagementtool waarin alle taken staan beschreven, waar het hele team toegang tot heeft en mee werkt en met elkaar communiceert.
 • De belangrijkste processen in kaart gebracht en vastgelegd
 • Je plannen en ideeën omgezet in concrete taken en doelen en uitgezet in het leiderschaps- of marketingteam*
 • 4 dagen per week de mogelijkheid om onbeperkt vragen te stellen via WhatsApp*

*10 maanden per jaar