Ursula Min

Structuurmachine en orde-in-de-chaos-schepper met een grote passie voor klantgerichte bedrijven
Ursula_Min_DIUMOfficeSupport

Mijn naam is Ursula Min.
Ik help succesvolle ondernemers met een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit naar meer plezier en rust in het managen van hun business. Ik vertaal jouw visie naar concrete doelen en taken en houd controle op de uitvoer hiervan.

Mijn verhaal

Halverwege mijn zwangerschap van Jayden kreeg ik last van -wat ik dacht- bekkeninstabiliteit.
Helaas namen de klachten alleen maar toe, ook na de soepele bevallig. Regelmatig verloor ik de kracht in mijn rechterbeen en ik had constant pijn.
Thuis ben ik opgevoed met de opmerking: ‘het gaat wel weer over voor je een jongetje bent’, dus pas na een jaar ben ik naar mijn huisarts gestapt. Een ‘echte’ huisarts, een man van begin 60 met veel ervaring die oprecht naar je luistert en tijd voor je maakt.
Deze goede man liet mij dezelfde ochtend nog een foto maken in het ziekenhuis en daarna ging het snel. Op de foto zag hij een ‘afwijking’ en nog dezelfde maand werd er een MRI gemaakt van mijn onderrug. Ik bleek de ziekte van Bechterew te hebben.

Omdat de reumatoloog aanvankelijk dacht dat het wel mee viel, werd me deze diagnose telefonisch medegedeeld en werd ik verwezen naar een website. Wat ik daar las, zorgde bijna voor een acute paniekaanval. De ziekte van Bechterew is een chronische ziekte die in extreme gevallen voor verkromming van je rug kan zorgen. What?!?!?

Na de diagnose kwam het traject van de juiste medicatie vinden. Maar de klachten namelijk alleen maar toe en de dosissen verhoogd.

Omdat dit niet was wat ik wilde, besloot ik minder te gaan werken en mezelf meer rust te geven. Mentaal had ik best een knauw gekregen. Ooit was ik beste maatjes met mijn lichaam en nu liet het mij in de steek.

Rond die periode verhuisde we van een appartement naar een heerlijke, lichte eengezinswoning. Ik kwam weer meer buiten, maakte bewustere keuzes op het gebied van werk en zorgde voor meer ritme, structuur en overzicht. Dat bleek een gouden zet.

Stukje bij beetje pakte ik de regie over mijn leven weer terug.

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en gebruik ik geen medicatie meer. Rust, structuur en overzicht zijn mijn medicijnen. 

Ik realiseerde mij dat, ook als je niet ziek bent, je heel veel profijt hebt van rust, structuur en overzicht. Het levert iedereen, en dus ook succesvolle ondernemers, veel meer tijd, vrij- en blijheid op.

Feitjes en weetjes over mij

Moeder van Jayden

Sinds 2015 ben ik trotse moeder van een prachtige zoon; Jayden.

Getrouwd met mijn beste maatje

Op een warme zomerdag in 2019 ben ik in het huwelijkbootje gestapt met mijn beste maatje Michael. De gasten dachten dat ze voor een verjaardag kwamen en toen wij binnenkwamen in bruidsjurk- en pak, realiseerde ze zich dat ze met een smoes naar de afgehuurde kroeg waren gelokt.
Mijn vader heeft me weggegeven in zijn korte broek en de huwelijksakte is getekend aan een sta-tafel.

Mijn gezin is het allerbelangrijkste

Mijn leven draait om mijn gezin. Zij zijn het stralende middelpunt en alles daaromheen pas ik aan, aan mijn zoon en man. Dat is soms best uitdagend maar voor mij wel heel belangrijk.

Gestructureerd leven

Ik leef volgens een vaste planning die voldoende ruimte biedt voor veranderingen en spontane acties. 

Genieten van contact

Van het contact met teamleden kan ik enorm genieten. Een band opbouwen. Samen sparren over de meest optimale oplossing en nadenken over optimalisaties.

Aandacht door overzicht en geordend werken

Het feit dat ik altijd overzicht heb over wat er gedaan moet worden en werk orden, maakt dat ik ook écht aandacht kan geven aan diegene die dat nodig hebben.

Mijn lichaam is mijn betrouwbaarste raadgever

Het hebben van overzicht levert me zoveel rust en energie, dat mijn lichaam niet meer mijn vijand, maar mijn betrouwbaarste raadgever is. Zodra ik het overzicht kwijtraak of te weinig aandacht aan mezelf geef, reageert mijn lichaam hierop.

Ik werk online

Mijn werkzaamheden voer ik op mijn eigen locatie uit en overleggen vinden online plaats. Daarvoor gebruiken we Zoom of MS-teams. Wil je face-to-face afspreken, dan ben je van harte welkom op een locatie in mijn nabije omgeving, zoals Van der Valk Ridderkerk.

Opleidingen

Als klein meisje wist ik al dat ik later secretaresse wilde worden. Na HAVO-4 heb ik de overstap gemaakt naar de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistente MBO Niveau 4.
Twee jaar later stond ik, met 3 stages achter de rug waarvan 1 in Duitsland, met mijn diploma in mijn hand.

Ik begon met werken bij een groot trainingsinstituut voor persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling. Ik heb daar de mogelijkheid gehad om kennis op te doen van NLP, Systemisch Werk en Oplossingsgericht Werk.
Kennis waar ik nog steeds ontzettend veel vruchten van pluk!

Na 8 jaar in loondienst te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar de ondernemerswereld en ben ik gestart als Virtual Assistant. Pas jaren laten heb ik de VA-opleiding van VA-school gevolgd omdat ik zoekende was naar een verdieping in mijn werk. Hoewel de opleiding me veel handige tools heeft aangereikt, vond ik niet wat ik zocht. Wat zocht ik eigenlijk?

Het antwoord kwam pas jaren later. Toen een toenmalige integrator tegen mij zei: “Is integrator ook niet iets voor jou? Jij bent ook zo van de structuur en processen. Het zou goed bij je passen.”

Haar opmerking hield mij bezig en dus ben ik het verder gaan onderzoeken. Toen ook Angelique Piternella aangaf dat de rol van integrator mij heel goed zou passen, heb ik de sprong gewaagd en heb ik bij haar de Integrator Excellence® gevolgd. 

 

Ursula_Min_DIUMOfficeSupport