Selecteer een pagina

Ursula Min

Structuurmachine en orde-in-de-chaos-schepper met een grote passie voor klantgerichte online bedrijven
Ursula_Min_DIUMOfficeSupport

Dit Is Ursula Min, eigenaar van DIUM Business Management.

Als gecertificeerd integrator houd ik mij bezig met strategisch- en general management binnen het online MKB-bedrijf en ligt mijn kracht in het vertalen van de langetermijnvisie van de visionair in kleine, behapbare stappen die ik uitzet in het team. Bij alles wat we doen houd ik de focus op die langetermijnvisie zodat we zonder omzwervingen bij ons einddoel uitkomen.

Mijn verhaal

In mijn tienerjaren ontdekte ik hoe belangrijk het hebben van een langetermijnvisie is.

Ik zat in Havo 4 toen al tijdens het eerste trimester duidelijk werd dat ik dat jaar niet ging halen. Een zwaar pakket wat totaal niet bij mij paste deed me de das om. Tot op de dag van vandaag ben ik mijn mentor van toen dankbaar. Hij stelde mij een vraag dat alles in gang zette.

“Wat wil je later worden?” luidde de vraag. Een veel gestelde vraag maar met zóveel betekenis voor mij. Want wat ik wilde worden, wist ik al vanaf dat ik zes was.

Het vakkenpakket wat ik had gekozen, had daar werkelijk niets mee te maken. Op geen enkele logische manier voegde het iets toe.
Mijn mentor motiveerde me mijn eigen plan te trekken. Me niets aan te trekken van wat anderen vonden, dachten of zeiden. Als dít was wat ik wilde, moest ik ervoor gáán.

Natuurlijk had ik veel mensen in mijn omgeving die sceptisch waren. Die zeiden dat ik de grootste fout van mijn leven maakte. Dat ik mijn toekomst vergooide door de middelbare school niet af te maken.

Ik zag dat anders. De schoolvorm die mijn middelbare school hanteerde, paste simpelweg niet voor mij. Het vakkenpakket bracht mij niet bij mijn einddoel. Voor mijn gevoel maakte ik mijn middelbare school wél af, mijn tijd daar was klaar. Ik deed alleen geen afsluitend examen. So what?!?

En zo maakte ik na Havo 4 de overstap naar het MBO. Ik zat daar zóveel meer op mijn plek. Het ging bijna allemaal als vanzelf en ik zat in een heerlijke flow. Ik had een duidelijk doel en zette concrete stappen om dat doel te halen.

Een halfjaar na het afronden van mijn opleiding vond ik een fantastische baan bij een groot trainingsinstituut. Daar ging mijn ontwikkeling vrolijk verder. Op meerdere afdelingen werd ik ingezet vanwege mijn grote interesse, nieuwsgierigheid en leergierigheid. Ik maakte me dingen snel eigen, wat van grote waarde was voor mijn werkgever.

Ook naast mijn fulltime baan bleef ik opleidingen en cursussen volgen. Ik had nog zóveel meer in mijn mars wat er nog niet uitkwam. In 2011 zette ik voorzichtig de eerste stappen in de ondernemerswereld.

In 2013 besloot ik hier volledig voor te gaan en dat heeft geresulteerd in meerdere langdurige en plezierige samenwerkingen. En daarnaast bleef ik me verder ontwikkelen, specialiseerde ik me en groeide door naar hogere functies.

Inmiddels is mijn droom van toen ik 16 was in het tienvoudige verdubbeld. Hoe groter ik werd, hoe groter ook mijn dromen werden. Nog steeds droom ik groots en blijf ik doelbewuste stappen zetten om die dromen te realiseren.

The sky is not the limit!

Feitjes en weetjes over mij

Uniek

Ik ben de enige gecertificeerde integrator met kennis van NLP, Systemisch Werken en Oplossingsgericht Werken. Als integrator gebruik ik de tools vanuit EOS.

Favorieten bedrijven

Het meest kom ik tot mijn recht bij een online MKB-bedrijf waar remote wordt gewerkt met een team tussen de 8 tot 25 personen.

Lekker duidelijk

Ik houd van de Rotterdamse ‘Niet lullen maar poetsen’ mentaliteit.

Mijn gezin

Mijn gezin bestaat uit mijn fantastische man Michael, leergierige zoon Jayden en Rico, onze labrador die alles prima vindt.

Mijn kernwaarden

Klantgerichtheid, Integriteit, Eerlijkheid & Samen. Dat zijn mijn kernwaarden.

Mijn Ultimate goal

Het is mijn missie om bij de top-3 beste integrators van Europa te horen.

Stiekem zou ik ook wel onderneemster van het jaar willen worden. Of in ieder geval een nominatie. Het lijkt me de ultieme bevestiging van mijn tomeloze leergierigheid.

Ik werk online

Mijn werkzaamheden voer ik op mijn eigen locatie uit en overleggen vinden online plaats. Daarvoor gebruiken we Zoom of MS-teams. Wil je face-to-face afspreken, dan ben je van harte welkom op een locatie in mijn nabije omgeving.

Ik lees graag

Boeken over klantgerichtheid, leiderschap en ontwikkeling lees ik het allerliefst. Ik sta altijd open voor boekentips!