Selecteer een pagina

Strategisch manager

Werken AAN je bedrijf met een stevig fundament waarop je door kunt groeien

Je bent een online onderneemster met groeiambities

 

Je hebt grootste plannen, dromen en heel veel ideeën. Maar doordat je continu wordt opgeslokt door dagelijkse beslommeringen en vragen uit je team kom je er niet aan toe deze concreet te maken, laat staan te realiseren.

 

Hierdoor is je bedrijf nog niet zo zover als je zou willen. Terwijl je aan de andere kant nooit had verwacht al te zijn waar je nu bent. Je hebt een flinke groei doorgemaakt de afgelopen tijd. In razend tempo heb je teamleden aangesteld en zijn jullie doorgegaan.

 

Maar daar zit ook het probleem. Het is allemaal zo snel gegaan dat je bedrijf een beetje houtje-touwtje in elkaar zit. Je mist een goed en stevig fundament waarop jullie verder kunt bouwen. En waardoor jij meer AAN je bedrijf kunt gaan werken in plaats van IN je bedrijf.

 

Je hebt behoefte aan duidelijke verantwoordelijkheden, heldere processen en een gestructureerd online opslagplatform. Je wilt binnen jouw bedrijf meer de rol van leider en visionair pakken en dus heb je behoefte aan focus, scherpe doelen en resultaten.

Ik ben gecertificeerd integrator met kennis van EOS. Het Entrepreneurial Operating System (EOS) is ontwikkeld door Gino Wickman en bedoeld om ondernemingen te helpen groeien en hun doelen te bereiken door middel van een gestructureerd raamwerk.

EOS omvat tools en processen die ik gebruik om strategieën te ontwikkelen, communicatie binnen teams te verbeteren, problemen op te lossen en de algehele werking van het bedrijf te optimaliseren.

Als jouw strategisch manager help ik jou om een goed en stevig fundament te leggen voor je bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat je bedrijf transformeert van een houtje-touwtje onderneming naar een geoliede machine die met een duidelijke strategie verder kan groeien zonder uit haar jasje te scheuren.

Ursula_Min_DIUMOfficeSupport

Wat kun je verwachten?

Onze samenwerking is twee-leding.
Aan de ene kant help ik jou meer AAN je bedrijf te werken door je te helpen focus aan te brengen en heldere doelen te stellen. We bepalen de strategie van je bedrijf en lossen issues op zodat de trein blijft rijden.

Aan de andere kant bouw ik achter de schermen aan het fundament van je bedrijf. Een stevige basis van systemen en tools waarmee jij en je team zonder problemen kunnen doorgroeien.

 • Online startsessie van 3 uur incl. analyse
 • Iedere maand een online strategische meeting van 90 minuten
 • Ieder kwartaal een online kwartaalmeeting van 3 uur waarin we de plannen en doelen voor het nieuwe kwartaal bepalen
 • De kern van jouw bedrijf overzichtelijk in beeld
 • Gerichte doelen voor het komende jaar en kwartaal
 • Inzicht in waar je naartoe wilt op de lange termijn en korte termijn
 • Een scorecard op maat waarmee je de juiste zaken kunt meten om op koers te blijven richting je doelen
 • Organigram met de noodzakelijke rollen en verantwoordelijkheden om jouw bedrijf verder te laten groeien
 • Hoofdprocessen op papier
 • Ingericht projectmanagementtool
 • Geordend online archief

Duur: minimaal 6 maanden

Investering: € 999,- per maand excl btw

Toegewijd en gericht op langere termijn oplossingen. Dat is het eerste wat in mij opkomt als ik Ursula zou beschrijven. Ik heb enige jaren mogen samenwerken met Ursula en het laatste jaar is ze aan de slag geweest bij een klant van mij. Ze geniet van het contact met teamleden en samen komen tot de meest optimale oplossing voor een issue. Ze hield veel ballen met een grote efficiëntie in de lucht.
Elke ondernemer zou blij zijn met een Integrator zoals Ursula. Ze heeft aan een half woord genoeg.

Christien Woltjer

Eigenaar

Na mijn gesprek met Ursula had ik het idee dat Ursula met haar ervaring iedere CEO fantastisch zou kunnen helpen.
Ik zal dan ook zonodig inschakelen in mijn businesstrajecten wanneer het gaat om specifieke begeleiding processen in de top.

Haar functie als integrator is nog nieuw in Nederland maar is zeer de moeite waard deze eens beter te verkennen en haar vervolgens in te schakelen.

Ofkje Teekens

High End Business Therapeut voor ambitieuze ondernemers

Let's connect

Heb je vragen, twijfel je of is iets je nog niet helemaal helder?
Bel me op 085 060 6446, stuur me een WhatsApp of mail me.

Weet je al zeker dat dit is wat je wilt? Laat het me dan weten door dit formulier in te vullen.

Persoonlijk kennismaken heeft overigens mijn voorkeur.