Selecteer een pagina

Strategiesessie

Dé manier om met laserfocus aan de slag te gaan
Yes, dit is wat ik wil

Je bent een online ondernemer, met of zonder team, met behoefte om met een helicopterview naar je bedrijf te kijken en een stip aan de horizon te zetten.

In een strategiesessie nemen we je hele bedrijf door. Wat maakt jouw bedrijf uniek, waar sta jij voor, wie is je ideale klant, wat doe je en waarom? Maar we kijken ook naar waar je toe wilt in de verre toekomst. En hoe je bedrijf er over 3 jaar uitziet. We bepalen waar je focus ligt voor het komende jaar en waar je komend kwartaal mee aan de slag gaat. Welke beren zien we op de weg, waar lopen we nog tegenaan? Samen gaan we dit onderzoeken om tot oplossingen te komen.

Gepassioneerde online ondernemers helpen met het creëren van structuur en overzicht. De visie van de ondernemer vertalen naar concrete taken en doelen. Met een helicopterview kijken naar de organisatie en zien waar kansen liggen en welke doelen prioriteit hebben. Dat is mijn toegevoegde waarde als integrator.

De zes belangrijkste pijlers in mijn werk zijn de visie van het bedrijf, het team, data, processen, issues en voortgang.

Als jouw partner aan de zijlijn denk ik mee welke ideeën bijdragen aan het toekomstdoel en passen bij de visie en kernwaarden. We leggen de basis van jouw bedrijf vast, stellen doelen voor de lange termijn, het komende jaar en het komende kwartaal. Zo maken we het behapbaar en overzichtelijk. 

Doordat ik je help om je bedrijf in kaart te brengen met een duidelijk stip aan de horizon,  kan het bedrijf sneller groeien, is er meer rust, ruimte, meer winst en plezier.

Ik ben gecertificeerd integrator met kennis van EOS (entrepenaurial operating system), Systemisch Werk, Oplossingsgericht Werk en NLP. Daarnaast ontwikkel ik me continu. Door te lezen over online marketing, het volgen van uiteenlopende online trainingen en te ontdekken hoe ik mijn kennis van en over gestructureerd en overzichtelijk werken nóg meer kan toepassen. In mijn eigen leven en werk, als ook in het werk en leven van de ondernemers waar ik mee samenwerk.

Ik ben op mijn 18de begonnen met een uitvoerende baan in loondienst. Na een aantal jaar maakte ik de overstap naar ZZP’er en vervulde ik meerdere uitvoerende functies, tot het moment dat ik voelde dat ik veel meer in mijn mars had. Ik groeide door naar managementfuncties om uiteindelijk een belangrijke partner te worden van online ondernemers met groeiambities.

Ursula_Min_DIUMOfficeSupport
Ursula_Min_DIUMOfficeSupport

Dit krijg je:

  • Een drie uur durende online 1 op 1 sessie
  • Analyse van jouw bedrijf
  • De kern van jouw bedrijf overzichtelijk in beeld
  • Inzicht in waar je naartoe wilt op de lange termijn en korte termijn
  • Gerichte doelen voor het komende kwartaal

Dit is je investering:

€ 399,- excl. BTW

Extra’s:

  1. Uitstekend te combineren met focussessies. Sterker nog, de combinatie is een perfecte stok achter de deur om jouw doelen écht te realiseren.
  2. Een scorecard helpt om je voortgang te monitoren. Om inzichtelijk te krijgen of je goed op weg bent om je doelen te behalen en om te zien welke resultaten je al hebt behaald.Indien gewenst kan ik na onze strategiesessie een scorecard op maat maken voor je. Deze vul je vervolgens wekelijks in op een vaste dag. De informatie kan je handvatten geven om aanpassingen te doen, acties te ondernemen en bij te sturen en is input voor de focussessies. De investering voor een scorecard op maat is € 99,- excl. BTW.
  3. Organigram op maat met de noodzakelijke en gewenste functies en verantwoordelijkheden binnen jouw bedrijf t.w.v. € 149,-
  4. Upgrade mogelijk naar Strategisch Sparringspartner of Integrator