Ontdek welke toegevoegde waarde een integrator heeft in jouw business

tijdens een vrijblijvend KIES-gesprek!
Plan jouw KIES-gesprek in

Ik werk het fijnst met ondernemers die houden van aanpakken. Ondernemers met 1001 ideeën en die in staat zijn grote problemen op te lossen. Je hebt een duidelijke visie voor de toekomst en weet wat er voor nodig is om dat te behalen. Je product of dienst creëert een persoonlijke beleving of ontwikkeling bij jouw klant.

Ben jij zo’n ondernemer?
Dan ga ik graag met jou in gesprek!

Wat kun je verwachten

Het heet een KIES-gesprek omdat KIES staat voor mijn (kern)waarden: Klantgericht, Integer, Eerlijk en Sociaal. Voor mij is het belangrijk om te werken met ondernemers die overeenkomstige (kern)waarden hebben. Dit ontdekken we in een KIES-gesprek. Tijdens het KIES-gesprek bespreken we wat jij het leukst vind in en aan je business en wat dit jou oplevert. Maar we gaan ook onderzoeken wat jou drijft in het leven en wat jij belangrijk vind.

Als we dit boven water hebben, kijken we naar de andere kant. Waar loop je tegenaan? Welk effect heeft dit op jou en jouw leven, jouw omgeving?

Daarna kijken we naar de toekomst. Waar wil je naartoe? Hoe wil je dat bereiken? Hoe zie je het voor je? En… wat kan ik voor jou doen als integrator?

Het is fijn als je onderstaande vragen alvast wilt invullen. Na het invullen kun je direct een afspraak inplannen in mijn agenda.

Tot snel!

Ursula_Min_DIUMOfficeSupport